Betingelser

 

Generelle oplysninger

Geoforum Danmark
Kalvebod Brygge 31
1560 København V

CVR-nr. 25 84 49 04
Telefon: +45 3886 1075
E-mail: geoforum@geoforum.dk

 

Betaling

Der kan betales med følgende betalingskort: Dankort, VISA, Visa Electron og Mastercard.

Der kan også betales med MobilePay.

Med betalingskort vil transaktionsbeløbet blive reserveret ved bestilling, men beløbet bliver først trukket, når vi har bekræftet din ordre.

Ønsker du betaling via EAN-nummer ,er det vigtig, at dette nummer bliver oplyst i det pågældende felt inkl. evt. reference.

Vi kan også tilbyde, at du kan betale din ordre ved tilsendelse af faktura.

Alle priser er ekskl. moms og ekskl. betalingskortgebyr, hvis ikke andet er angivet.

 

Ordrebekræftelse

Når du har bestilt deltagelse ved et arrangement hos Geoforum, vil du modtage en bekræftelse for vores modtagelse af din ordre. Der er imidlertid først indgået en bindende aftale, når du har modtaget bekræftelsen fra os. Husk evt. at tjekke din ”SPAM-mappe”. Vi tager forbehold for udsolgte arrangementer eller dele af arrangementer.

Gem din bekræftelse, hvis du senere fortryder og du ønsker pengene tilbagebetalt, se betingelserne herfor under afsnittet fortrydelsesret.

 

Fortrydelsesret

Afbestilling skal – for at være vederlagsfri – meddeles skriftligt til Geoforums sekretariat på geoforum@geoforum.dk senest kl. 16 på dagen for sidste rettidige afbestilling i henhold til nedenstående regler herom. Betingelserne er ikke alene gældende for fuld deltagelse, men også i tilfælde af annullering af enkeltdage (dagskort) samt aftenforplejning.

Indtil 60 dage før ankomst kan deltagelsen frit afbestilles. Herefter kan maksimalt 50% af det enkelte arrangement godtgøres efter følgende regler:

 – Efter 60 dage og til og med 30 dage før ankomst refunderes 50% af betalingen for det bestilte arrangement.

 – Efter 30 dage og til og med 10 dage før ankomst refunderes 25% af betalingen for det bestilte arrangement.

Det er dog muligt at sende en kollega, der kan deltage i stedet for, hvis man fremsender en skriftlig forespørgsel herom til Geoforums sekretariat på geoforum@geoforum.dk senest 10 dage før ankomst.

 – Efter 10 dage før ankomst refunderes betalingen for det bestilte arrangement IKKE længere.

  

Tilbagebetaling:

Efter modtagelse af dit skriftlige ønske om fortrudt deltagelse vil dette blive gennemgået og behandlet på geoforums sekretariat.

Vi bestræber os på inden for 14 dage efter modtagelsen at tilbagebetale det beløb, du har indbetalt til os ved dit køb.

Beløbet vil blive tilbagebetalt til samme betalingsmiddel, som er blevet brugt ved købet, hvis andet ikke skriftligt er aftalt.

 

Persondatapolitik:

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)?

For at kunne deltage i Kortdage (handle på kortdage.dk) skal du som minimum oplyse: Navn, e-mailadresse, mobiltelefonnummer, virksomhed, faktureringsadresse og deltagertype, samt oplyse om omfanget af deltagelsen.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne sikre din deltagelse i Kortdage og dermed levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Geoforum og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Medarbejderne i Geoforums sekretariat har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos Geoforum er sekretariatschef, Jesper Høi Skovdal, jes@geoforum.dk.

Oplysninger afgivet til Geoforum videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via e-mail. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning i mindelighed, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Forbehold:

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisfejl, prisændringer, forkerte billeder og lignende.