Priserne for deltagelse i Kortdage 2023, ekskl. moms, er, som følger:
   
   
Deltager kollektivt medlem (inkl. 2 dage og aftenforplejning) kr. 5.350
Deltager personligt medlem (inkl. 2 dage og aftenforplejning) kr. 6.895
Deltager foredragsholder (inkl. 2 dage og aftenforplejning) kr. 4.095
Deltager studerende (inkl. 2 dage, uden aftenforplejning)* kr.    750
Deltager EJ MEDLEM (inkl. 2 dage og aftenforplejning) kr. 8.700
Dagskort (pr. dag. Aftenforplejning kan tilkøbes) kr. 2.800
Deltagelse i den fine middag kr. 1.295
   
Bemærk: Fra og med den 15. september er “early bird” udløbet og prisen er steget på deltagelsen.
*Prisen for studerende er inkl. moms.

 

Særligt for studerende

Studerende, der ønsker at deltage på konferencens førstedag, for således at være med ved Kortdage 2023 uden beregning, skal i stedet tilmelde sig arrangementet: Studerendes Dag ved Kortdage 2023.

Udsolgt på de nærmeste hoteller!

Vi er desværre løbet tør for værelser på de nærmeste hoteller: Hotel Odeon, Comwell H.C. Andersen Odense og City Hotel Nattergalen. Der har været nogen flere i år, der gerne vil overnatte ved Kortdage 2023, end vi er vant til. Og der er også indkommet flere tilmeldinger på nuværende tidspunkt end de tidligere år.

Lige nu foreslår vi, at I selv booker et hotelværelse, se: Kort over hoteller i nærheden af ODEON og så undlader at tilmelde jer hotel via kortdagstilmeldingen.

Hvis I vælger at overnatte på CABINN Hotel Odense (fra DKK 609,- inkl. morgenmad), så kan rabatkoden: CABINN2023 anvendes til bookning på deres hjemmeside.

Vi beklager den ulejlighed, det måtte medføre.

 

BEMÆRK! Vigtig information: Der er hæftelse for bookingerne af hotel igennem tilmeldingen til Kortdage 2023 fra 30 dage før konferencestart – jvf. annulleringsbetingelserne.

Hotelværelser reserveres efter først til mølle-princippet. Ved tilmelding efter den 30. september kan der ikke garanteres hotelværelse på ønsket hotel.

Afbestilling

Afbud til konferencen modtages uden beregning til og med 14. september 2023. Den 15. september – 9. oktober 2023 beregnes der et annulleringsgebyr på 50%. Efter den 9. oktober 2023 tilbydes ingen refusion. Tilmeldingen kan eventuelt overføres til en ikke tidligere tilmeldt person, såfremt Geoforum (geoforum@geoforum.dk) er blevet informeret om ændringen.