Situationen med Coronavirus

Geoforum følger situationen med Coronavirus nøje og gennemfører konferencen efter myndighedernes aktuelle anvisninger.

I øjeblikket er der udsigt til en deltagerbegrænsning ved konferencen på højst 1000 samtidige deltagere, og der skal kunne forevises gyldigt Coronapas. Dette åbner vi for tilmelding med.

Om nødvendigt forbeholder vi os retten til at sikre, at konferencen bliver bredt dækkende med repræsentation fra hele medlemsskaren.

Hvis situationen udvikler sig i en uheldig retning og vi derved bliver nødt til at aflyse Kortdage 2021, så vil deltagergebyret blive refunderet.

Bemærk, at der gælder særlige afbestillingsregler for hotelreservationer, der er et anliggende mellem den enkelte deltager og hotellet, se annulleringsbetingelserne. Vi har fået hotelovernatningerne til en særlig gunstig pris, men hvis man ikke ønsker at løbe risikoen, bør man ikke booke sit hotel igennem tilmeldingsformularen.

Kortdage er ligeledes kontraktligt forpligtet ved en aflysning senere end 45 dage inden konferencen – den 7. oktober er skæringsdatoen. Geoforums bestyrelse følger situationen og beslutter inden denne dato, om vi kan gennemføre konferencen.

Se i øvrigt også Aalborg Kongres & Kultur Centers information om COVID-19, der løbende opdateres efter Regeringens udmeldinger.