Open Air ved Kortdage

En del af sessionerne ved Kortdage 2020 foregår ud-af-huset. For kortdagsudvalget har det været vigtigt at give deltagerne en mulighed for at komme lidt ud i København, mærke forandringen fra den store konferencehal og komme lidt tættere på nogle af de muligheder, der er i Hovedstaden.

Open air-sessionerne spænder fra sociale, nysgerrighedspirrende aktiviteter som Byvandring med Byens stemmer og Droner på taget, over fysisk udfoldelse som Morgensvømmetur og Miljøkajakken, til faglige sessioner, hvor Aalborg Universitet og Københavns Kommune byder indenfor. Endelig laver vi en Havne-battle, hvor vi både kommer til at opleve, hvordan fagligheder kan mødes og pege i hver sin retning samtidig med, at vi får set byen fra vandsiden.

For at gøre det let at komme ud-af-huset sørger vi for bustransport. Mødestedet er hver gang pladsen foran indgangen til Øksnehallen.

Der er forhåndstilmelding til de fleste af aktiviteterne, så kom i god tid, for bussen kører, når sessionen starter. Vi giver din plads væk til de, der ikke nåede at få tilmeldt sig og dukker op på dagen, hvis du forpasser tiden.

God fornøjelse med en anderledes oplevelse og måde at lære og at netværke på.