Open Air ved Kortdage

En del af sessionerne ved Kortdage 2020 foregår ud-af-huset. For Kortdagsudvalget har det været vigtigt at give deltagerne en mulighed for at komme lidt ud i Aalborg, mærke forandringen fra konferencemiljøet og komme lidt tættere på nogle af de muligheder, der er i Aalborg by og i de omkringliggende naturområder.

Open air-sessionerne spænder meget bredt. Lige fra en faglig session om etik/privacy på Aalborg Universitet (AAU), til de mere sociale, nysgerrighedspirrende og lettere fysiske aktiviteter så som en naturvandring i Skovdalen, qi-gong i Kildeparken, sejltur på Limfjorden, droneflyvning i Kildeparken, samt en havnevandring ledet af Esben Munk Sørensen, AAU, over temaet: “Matrikulære mesterværker i byomdannelsen”.

På sidstedagen vil der være mulighed for at gå med “GIS i graven”, hvor vi skal høre om brugen af GIS i kommunens grønne drift og planlægning i grønne områder og på kirkegården.

For at gøre det let at komme ud-af-huset sørger vi for bustransport til nogle af aktiviteterne. Mødestedet er hver gang pladsen foran Aalborg Kongres & Kultur Center.

Der er forhåndstilmelding til de fleste af aktiviteterne, så kom i god tid, for bussen kører, når sessionen starter. Vi giver din plads væk til de, der ikke nåede at få tilmeldt sig og dukker op på dagen, hvis du forpasser tiden.

Af hensyn til det begrænsede antal pladser på Open Air-arrangementerne opfordrer vi deltagerne til kun at melde sig til én aktivitet.

God fornøjelse med en anderledes oplevelse og en anden måde at lære og at netværke på.