Open Air ved Kortdage

En del af sessionerne ved Kortdage 2022 foregår ud-af-huset. For Kortdagsudvalget har det været vigtigt at give deltagerne en mulighed for at komme lidt ud i Aalborg, mærke forandringen fra konferencemiljøet og komme lidt tættere på nogle af de muligheder, der er i Aalborg by og i de omkringliggende naturområder.

Open air-sessionerne spænder meget bredt. Vi byder på både sociale, nysgerrighedspirrende og lettere fysiske aktiviteter så som en byvandring ledet af en hjemløs, der viser byen frem fra sit ståsted, et orienteringsløb i lokalområdet for de morgenfriske, droneflyvning, en historisk guidet tur rundt i Aalborg, samt en naturvandring i Skovdalen.

Der er deltagerbegrænsning og særskilt tilmelding til de fleste af aktiviteterne, som du foretager i forbindelse med din tilmelding til Kortdage 2022. Kom derfor i god tid til aktiviteterne, inden sessionen starter. Hvis du forpasser tiden, giver vi din plads væk til de, der ikke nåede at få tilmeldt sig, men dukker op på dagen.

Af hensyn til det begrænsede antal pladser på Open Air-arrangementerne opfordrer vi deltagerne til kun at melde sig til én aktivitet.

God fornøjelse med en anderledes oplevelse og en anden måde at lære og at netværke på.

Bemærk: Mødestedet er hver gang pladsen foran Aalborg Kongres & Kultur Center.