Open Air ved Kortdage

En del af sessionerne ved Kortdage 2023 foregår ud-af-huset. For Kortdagsudvalget har det været vigtigt at give deltagerne en mulighed for at komme lidt ud i Odense, mærke forandringen fra konferencemiljøet og komme lidt tættere på nogle af de muligheder, der er i hjertet af Odense by.

Open air-sessionerne spænder meget bredt. Vi byder på både sociale, nysgerrighedspirrende og lettere fysiske aktiviteter såsom en guidet tur rundt i Odense, en sejltur på Odense Å, ølsmagning på det lokale bryggeri, ekskursion til Fynsværket, samt en byvandring ledet af en hjemløs, som viser byen frem fra sit ståsted.

Der er deltagerbegrænsning og særskilt tilmelding til de fleste af aktiviteterne, som du foretager i forbindelse med din tilmelding til Kortdage 2023. Kom derfor i god tid til aktiviteterne, inden sessionen starter. Hvis du forpasser tiden, giver vi din plads væk til de, der ikke nåede at få tilmeldt sig, men dukker op på dagen.

Af hensyn til det begrænsede antal pladser på Open Air-arrangementerne opfordrer vi deltagerne til kun at melde sig til én aktivitet.

God fornøjelse med en anderledes oplevelse og en anden måde at lære og at netværke på.

Bemærk: Mødestedet er hver gang pladsen foran ODEON.