App ved Kortdage 2023

Kortdage 2023 understøttes med en kortdagsapp. Vi giver dig med appen en mulighed for at danne dig et overblik over konferencen, sammensætte dit eget personlige program, chatte med andre deltagere og stille spørgsmål til indlægsholderne.

Du kan få adgang til kortdagsappen ved følgende link: https://my.eventbuizz.com/event/kortdage-2023-12146

Appen er en webapplikation, der ikke kræver installation på din mobil eller tablet-PC. Gem den evt. på din hjemmeskærm, så du har den ved hånden.

Du skal logge på appen med den e-mailadresse, du anvendte ved din tilmelding til Kortdage 2023. Det er således en app, der er beregnet alene for deltagerne ved Kortdage 2023. Appen bruger tofaktorgodkendelse til enten dit mobilnummer eller til din e-mailadresse, så det kun er dig, der kan logge ind. Hver dag skal man igennem tofaktorgodkendelsen.

Du kan redigere din egen profil, som vi har fra tilmeldingen. Du tilføjer et programpunkt til dit eget program ved at stjernemarkere den enkelte indlægsholder eller programaktivitet.

Spørgsmål vedr. brugen af appen kan sendes til: support@eventbuizz.com.

Giv os gerne en konstruktiv feedback på appen i forbindelse med evalueringen efter konferencen, så vi kan videreudvikle den i de kommende år.

God fornøjelse med kortdagsappen 😊