Forsyningsfokus ved Kortdage

Kortdage 2022 har prioriteret forsyning som fagligt emne og gennemfører en hel dag, onsdag den 16.11.2022, med fokus på forsyning. Vi har gjort os umage for at finde emner, der er aktuelle og relevante for forsyningsselskaber.

Allerede hovedtalen onsdag morgen, som vi annoncerer senere, vil have et digitaliseringsstrategisk sigte og vil også være relevant for forsyninger. Derpå følger tre sessioner om forsyning i dagens program.

Vi indleder med en session om GIS på tværs, hvor vi skal se nærmere på, hvordan forretningen kan understøttes af et samlet data-setup. Derpå går to store forsyningsselskaber foran og viser, hvordan dynamiske data kan visualiseres og analyseres på i GIS.

Efter frokost bevæger vi os i retning af mere klassisk forsyning. Vi får eksempler på digitalisering af styrede underboringer, på hvordan ledningsdata i marken kan visualiseres med Augmented Reality, og på hvordan QR-koder kan bruges til at spore forsyningsledninger. Vi skal også have en status på, hvordan det går med implementeringen af det nye LER.

Efterfølgende tager vi hul på en time med GIS i samspil med andre niveauer. Vi går her tæt på benchmarking, og vi skal høre om muligheder med BIM i forsyningssammenhæng.

Se programmet for forsyningsdagen eller dyk ned i de bagvedliggende abstracts for indlæggene.

Hold øje med onsdagens “grønne spor”.

Mere til forsyningerne…
Og der er mere til forsyningerne, idet vi torsdag, den 17.11.2022, følger op med en dag om klimasikring. Fra morgenens hovedtaler over en session, der beskæftiger sig med behovene til fremtidens klimasikring, runder vi dagen af med en session om løsninger til klimasikring.

Rigtig god fornøjelse!