Det Skæve Punkt

I år ligger Det Skæve Punkt i rummet under Aalborghallen – kaldet fundamentet. Det strækker sig som små aktivitets-øer under Plenum og Udstillingen. Det Skæve Punkt er et forsøg på at skabe en anden slags stemning og vi har arbejdet med at skabe en atmosfære, der appellerer til alle sanser. Der vil således være leg med både lys og lyd samt både interaktive og afslappende aktiviteter.

Det vil i år være en mindre skovscene med bålplads hvor der sidst i pauserne vil være korte oplæg om noget spændende eller lidt skævt. Det er ved at lytte, være til stede og i dialog, at udbyttet af sessionen skal høstes.

Dansk Svæveflyver Union kommer også til det Skæve Punkt hvor de stiller deres svævefly simulator op, så man kan prøve at svæve over Danmarkskortet uden fare for liv eller lemmer.

Chill-out-bio vil være tage udgangspunkt i noget af det som Det Skæve Punkt bød på sidste år, i en nedskaleret version, med visuel og auditiv afslapning i form af afslappende og æstetiske film og sekvenser.

Som noget nyt, vil der i Det Skæve Punkt kunne tilbydes nakke- og fodmassage af GIS kompetente uddannede massører. Dette vil forhåbentlig kunne bidrage til endnu mere velvære på Kortdage 2020.

Kortdagsudvalgets kontaktperson for Det Skæve Punkt er Anders Hermund.