Det Skæve Punkt

Det Skæve Punkt er en nyskabelse ved Kortdage. Det skal på én gang opfattes både som et samlingssted til afvikling af sessioner i et mere intimt format og et område af konferencen, hvor man kan få en anderledes sansemæssig oplevelse.

Vi har arbejdet med at skabe en indretning af rummet, der appellerer til alle sanser. Der vil være effekter med både lyset og lyden i rummet. Vi forsøger os også med et kreativt værksted, hvor berøringssansen og skabertrangen kan stimuleres.

Selve sessionerne foregår i et område af Det Skæve Punkt, hvor oplægsholderen sidder, står eller går rundt ved et bålsted (dog uden rigtig ild) og øser af sin viden til de øvrige ved bålet. Forventningen er, at det giver en god intim stemning, der er velegnet til en dialog. I stedet for den traditionelle PowerPoint-præsentation, så vil præsentationen bestå af billeder, der bliver projiceret op på omgivelserne til at danne en stemningsramme. Det er ved at lytte, være til stede og i dialog, at udbyttet af sessionen skal høstes.

Endelig bliver der en chill out zone, hvor det er muligt med et kort break fra den hektiske konference til afslapning og mulighed for at vegetere under (til tider kraftig) sansepåvirkning.

Kortdagsudvalgets kontaktperson for Det Skæve Punkt er Anders Hermund.