Om konferencestedet

Kortdage 2024 afholdes i:
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

Over 7.000 kvadratmeter udstillingsareal og en placering midt i Aalborgs hjerte, gør Aalborg Kongres & Kultur Center velegnet til alle former for messer og udstillinger, fra små produktpræsentationer til meget store forbrugermesser.

Aalborg Kongres & Kultur Center har årevis erfaring med at skabe de perfekte rammer for store møder, konferencer og kongresser med op til 2.414 deltagere samt de mindre møder for blot 10 personer.

Udover de to store sale, Aalborghallen og Europahallen, finder du på Aalborg Kongres & Kultur Centers 1. sal lokaler i mange forskellige størrelser – alle flotte og lyse med højt til loftet og selvfølgelig med moderne AV-udstyr.

Samtlige lokaler har adgang til en fælles foyer, hvor frokosten serveres i løbet af konferencen. Her er også plads til at strække ben og få snakket med de øvrige deltagere.

Bæredygtighed & værtskab
Gennem AKKC’ certificering efter ISO 20121 for bæredygtige events, har vi forpligtet os selv til at blive bedre til at afvikle events og lede vores organisation bæredygtigt. Derfor har vi oprettet en afdeling, der arbejder benhårdt for den bæredygtige omstilling.

Derudover arbejder vi målrettet med at fortælle Aalborgs bæredygtighedshistorie og understøtte de mange gode indsatser der sker i byen, som fremmer den bæredygtige omstilling i Aalborg.

Læs mere om AKKC…