Velkommen

Kære deltager

Velkommen til Kortdage 2018 i Aalborg. Velkommen til tre dage med ny inspiration, fagligt netværk og socialt samvær med gamle og nye venner fra geodata-branchen.

Sædvanen tro indeholder programmet en ”Studerendes dag”, hvor studerende fra hele landet deltager og får mulig­hed for at snuse til den branche, de kommer til at blive en del af. Det foregår torsdag, hvor også den efterhånden traditionsbundne Gymnasiekonkurrence afholdes. Kom ind og oplev gymnasieelevernes store entusiasme og vær med til at kåre vinderen.

Som altid stiller leverandørerne stærkt op med de nyeste teknologier og løsninger, som kan beundres i udstillingen. Der er masser af plads til at netværke og møde nye som gamle partnere og besøge de mange stande. Igen i år giver guldudstillerne deres bud på tidens geodata-tendenser – i år fra scenen i udstillingen, hver hele time.

I Kortdagsudvalget har vi ønsket at skabe nyt. Vi har brudt en anelse med den velkendte form på Kortdage, og vi har vovet at udskifte nogle af de traditionelle foredrag med ”Open Air” sessioner, hvor vi tager ud af huset og bliver inspireret ”on the go”. Prøv det og se, om det er noget for dig. Der er også lidt flere dynamiske sessioner, hvor der kan rodes med tingene.

Årets største satsning fra Kortdagsudvalget er, at vi i år gennemfører et program med intet mindre end 9 hovedtaler – med inspiration fra ind- og udland – ja, sågar fra det ydre rum.

På Kortdagsudvalgets vegne ønsker jeg dig en god og inspirerende konference!

Katarina Ritz, formand for Kortdagsudvalget

 

Kortdage åbner med velkomst onsdag den 14. november klokken 10.00-10.15
Konferencen afrundes ved afslutningen fredag den 16. november klokken 12.30-13.00