Om konferencen Kortdage

Kortdage er Danmarks eneste konference, som med et højt fagligt niveau årligt samler og udfordrer hele GIS- og geodata-branchen. Konferencen har eksisteret siden 1974 og formår stadig at fastholde interessen blandt branchens trofaste deltagere – fra beslutningstagere og planlæggere til forskere, udviklere og studerende – samtidig med, at den tiltrækker nye deltagere.

Med årene er området omkring GIS og geodata blevet større og større i takt med, at flere områder i samfundet får øjnene op for anvendelsen af geografiske data. Det betyder, at geodata-branchen udvikler sig, tilpasser sig og stiller nye muligheder til rådighed for samfundet. Det betyder også, at Kortdage har haft støt vokseværk, hvilket i 2018 betød op mod 850 deltagere, et større program og mange flere muligheder for den enkelte deltager til at sammensætte dagene med netop den faglighed og mængde professionelt og socialt netværk, vedkommende tager til Kortdage for at få.

Over tre dage sætter vi fokus på forskellige temaer, der omgiver og påvirker den danske geodata-branche, og hvor anvendelsespotentialet for kort, GIS og geodata er stort. Det gør vi med stærke hovedtalere, spændende indlæg fra deltagerne, netværksmuligheder og sociale aktiviteter.

Fagligheden i højsædet
Fagligheden er i højsædet, og som deltager kan du være sikker på at kunne videndele, inspirere og blive inspireret samt at netværke på tværs af branchen. Spændingsfeltet for, hvad der er muligt at holde oplæg om, diskutere og få inspiration om er stort: Det rækker lige fra forsyning og byplanlægning, digitalisering og governance, over klima og sundhed til forskning og uddannelse for blot at nævne nogle. Det betyder, at Kortdage er repræsenteret ved mange forskellige faggrupper, som hver især rækker ud efter anvendelsesmulighederne af GIS og geodata. Det er fx biologer, læger, statistikere, journalister, landinspektører, ingeniører, geografer, kort- og landmålingsteknikere, kommunikatører og mange flere.

Samtidig giver en stor firmaudstilling mulighed for at møde leverandører og andre aktører på kort-, GIS- og geodata-markedet. Alt sammen i rammer, der fordrer den faglige og sociale udvikling.

Du kan deltage på Kortdage, blot du har interessen for kort, informationsgrafik, geodata, geoinformation eller GIS – vi glæder os til se dig på Kortdage.

Om Geoforum
Foreningen Geoforum er vært ved konferencen Kortdage 2020. Når man tilmelder sig Kortdage, skal man være medlem af Geoforum. Hvis ikke du allerede er medlem af Geoforum, kan du her tage stilling til hvilket type medlemskab, du ønsker.