Digitalisering vigtigere end nogensinde før

Session

Hovedtalere ved Kortdage 2022

Abstract

Vi befinder os i en tid præget af kriser. Situationen med Coronavirus medførte store ændringer i vores dagligdag. Klimakrisen er blevet nærværende for os i form af varmerekorder, skovbrande og oversvømmelser, og krigen i Ukraine har bragt energikrise og inflation med sig.

I denne tid er digitalisering vigtigere end nogensinde før.

Danmark er er et gennemdigitaliseret samfund med en førsteplads på FN’s måling af E-Government. Det er nu vigtigere end nogensinde før, at vi bruger vores forspring inden for digitalisering til at klare os gennem svære tider.

I denne keynote vil Rikke Hougaard Zeberg pege på, hvordan Dansk Industri ønsker, at data og digitalisering skal bidrage til at udvikle vores samfund.

Målgruppe

Målgruppen er alle deltagere ved Kortdage 2022. Hovedtalen vil bl.a. fokusere på, at digitaliseringen kan hjælpe os igennem en svær tid.

Yderligere uddybning af abstract

Rikke Hougaard Zeberg er direktør for det digitale område i Dansk Industri, og har tidligere været direktør for Digitaliseringsstyrelsen, hvor hun har haft ansvaret for koordinering af den fællesoffentlige digitalisering, herunder systemansvar for NemID, Borger.dk og digital post.

Digitalisering vigtigere end nogensinde før
Dansk Industri