Sh*thole Geography

Session

Hovedtalere ved Kortdage 2018

Abstract

Som geografer rækker vi instinktivt efter et kort for at skildre og forsøge at forklare globale statistikker og indikatorer. ”Sh*thole Geography” er en udforskning af kortlægning af verdensomspændende statistikker fra databasen for FN’ mål for bæredygtig udvikling.

Hovedtalen vil blive en kombination af nogle observationer af geografisk analfabetisme (udfordret af den siddende amerikanske præsidents reference til "shithole countries"), en kort master class i tematisk kortlægning af globale indikatorer, samt en overraskende ”geoquiz”. Det bliver en meget deltagerinvolverende hovedtale, hvor du både vil lære og le - der kan endda være en præmie eller to.

Hovedtalen vil blive givet på engelsk.

Målgruppe

Hovedtaler ved Kortdage 2018. Alle deltagere er målgruppen for foredraget.

Yderligere uddybning af abstract

Uddannet som økonom, brugte Steven Feldman de første 20 år af sit arbejdsliv med byggematerialer, før han i 1998 faldt over Geografiske Informationssystemer (GIS).

Gennem sin rådgivningsvirksomhed, KnowWhere, arbejder han nu som en ikke-administrerende direktør, som strategisk konsulent og som investor, rådgiver og mentor til teknologiske opstartsvirksomheder, særligt med geografisk fokus eller lokaliseringsfokus. Han er bestyrelsesformand for geo.me (en Google Maps Partner), strategisk rådgiver for Astun Technology, samt medlem af Advisory Board for OpenCage Data.

Steven har været aktiv i OSGeo siden 2011, har ledet FOSS4G i Nottingham i 2013 og er bestyrelsesmedlem i OSGeo Foundation.

Når han ikke arbejder, blogger han, tweeter, og taler om geografi, teknologi, open source og politik - og er inkarneret fan af Arsenal.

Sh*thole Geography
KnowWhere Consulting, UK