Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed

Session

Ejendomsdata

Abstract

Hvordan håndteres indsigelser over geografiske variable?

Man siger, at de tre vigtigste elementer ved husvalg er ”beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed”. Dette er reflekteret i de fremtidige ejendomsvurderinger, som blandt andet baserer sig på data om ejendommes afstand til vand, togskinner, motorveje, etc.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) leverer geodata til Skatteforvaltningen og beregner herunder disse afstandsvariable. I den forbindelse får SDFE udviklet et system til at håndtere eventuelle indsigelser fra borgerne vedrørende disse data.

Når du som borger modtager din nye ejendomsvurdering, har du mulighed for at gøre indsigelse overfor vurderingen. Er din indsigelse relateret til afstandsvariable, vil den blive videreformidlet til SDFE via den nye indberetningsplatform.

Indberetningsplatformen vil være systemet, der sikkert og effektivt vil kunne modtage og visitere indsigelser fra borgerne via Skatteforvaltningens vurderingsportal. For at sikre, at så mange af fremtidens behov som muligt kan dækkes, udvikles en yderst konfigurerbar, fleksibel og skalerbar platform.

Platformens arkitektur vil blive præsenteret og der vil blive givet eksempler på flow i systemet.

Målgruppe

Skat, styrelser, kommuner og konsulenter er de primære målgrupper for foredraget.

Yderligere uddybning af abstract