HJÆLP - vi er blevet lagt sammen!

Session

Forsyning

Abstract

Dette er historien om de mange genvordigheder, man skal igennem, når flere forsyninger samles under ét tag og skal lære at arbejde i samme system. Tag med til solskinsøen og hør, hvordan Bornholm fik samlet forsyningen af el, vand, varme og spildevand.

Undervejs vil du få svar på, hvordan man sparer mere end 250 timer om året på verdens kedeligste arbejde; hvad man gør, når man ikke længere kan gøre det, man altid har gjort; og om det virkelig kan passe, at pinch, tap, swipe og zoom er noget, man blander i en smoothie?

Vi kommer også forbi mere jordnære emner som datakonvertering, fælles besvarelse af LER.dk-henvendelser og klargøring til den nye LER-lovgivning, deling af information i marken, analyser og benchmarking.

Med en deadline for implementering på under 6 måneder fra underskrivelse af kontrakten var barren sat højt. Hør, om de store forventninger blev indfriet!

Målgruppe

Målgruppen er medarbejdere i en (multi)forsyning eller deltagere, der har en generel interesse for digitale sammenlægninger.

Yderligere uddybning af abstract

HJÆLP - vi er blevet lagt sammen!
Rasmus Eskesen
Bornholms Energi og Forsyning