Hvad har data og puslespil til fælles?

Session

Guldæg

Abstract

Uden alle brikkerne eller alle data kan man ikke opnå det samlede billede. Uden grundig systematik og analyse af data eller brikker vil det tage lang tid at komme til et resultat. Derfor er det vigtigt, at man har alle data til rådighed, og at data bliver valideret, sorteret, organiseret og samlet for, at man ender med noget brugbart, noget meningsfuldt og noget operationelt … på kort tid.

Målgruppe

Målgruppen er alle deltagere ved Kortdage 2023, der interesserer sig for nye tendenser i Geodatabranchen, eller ønsker at høre mere om den udvikling, der sker hos guldudstillerne, forud for et besøg i udstillingen.

Yderligere uddybning af abstract

Hvad er forskellen på data og puslespil?

Sammen med hele KMD kan Cognito samle alle dine data ét sted, gøre dem tilgængelige, sætte dem i arbejde, og gøre din organisation data-dreven. Til forskel fra puslespil ligger gevinsten ikke i processen, og derfor skal procestiden gøres så kort som mulig samtidig med, at resultatet bliver så godt som muligt.

Cognito har flere brikker (data) end nogen anden dataleverandør på markedet, og vi ved også, hvordan du sætter dem sammen hurtigt og effektivt.

Kom forbi KMDs stand og få en snak og læg en brik i vores hyggelige puslespil.