Klimaet er en game changer

Session

Hovedtalere ved Kortdage 2023

Abstract

Torsdag, den 2. november ved Kortdage 2023 har vi den glæde at kunne præsentere Lars Trier Mogensen, som er at finde alle steder, hvor den danske meningsdannelse finder sted. Det kan være som redaktør, politisk kommentator, forfatter, eller tv- og podcastvært.

Lars Trier Mogensen slår tonen an med budskabet om, at klimaet er en game changer. Den grønne bølge har for alvor ramt Christiansborg: Klimapolitik har afløst udlændingepolitik som både kilde til konflikt og kimen, der holder gang i Folketinget. Som selve forudsætningen for at blive statsminister i 2019 måtte Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, skrive under på, at Danmark skal reducere udledningen af drivhusgasser med 70 pct. inden 2030.

Målgruppe

Målgruppen er alle deltagere ved Kortdage 2023. Andendagens anden keynote vil tage os med på en politisk rejse med fokus på klimaforandringerne som tidens store forandrer.

Yderligere uddybning af abstract

Det er dog lettere sagt end gjort. Så snart klimapolitikken bliver konkret, begynder uenighederne. Klimapolitiske og ikke mindst sociale mærkesager strider ofte direkte mod hinanden – der er mange faldgruber i den grønne omstilling, men er der også en forretning? Klima-aktier boomer og private midler accelererer klimaomstillingen – kan markedet løse klodens problemer?

Ved Kortdage 2023 kan du høre Lars Trier Mogensen fortælle om klimaet som tidens store forandrer.

Klimaet er en game changer
Politisk kommentator og radiovært