Om digitale tvillinger

Session

Guldæg

Abstract

Hos LE34 og vores digitale tvilling, IT34, arbejder vi med et oprigtigt ønske om at sætte kundernes behov i centrum. Vi bygger løsninger på vores viden om kort, GIS og registerdata, og anvender det i et skarpt digitalt fokus, hvor vi udvikler løsninger, der gør livet lettere for vores kunder.

Vi ved, at data er fremtiden, men at det kræver intelligent håndtering at omsætte data til handling, og dermed til værdi for kunderne. Det har vi bl.a. gjort i vores nye digitale baby, GrønPlan. Vi har ikke selv grønne fingre, men vi har udviklet en fed løsning til dem, der har.

Vi har en vision om at skabe sammenhæng mellem data, mennesker og digitale løsninger. Det kalder vi digitale løsninger i øjenhøjde. Kom forbi vores stand og hør meget mere om vores seks innovative produkter, der fuldt ud udnytter den nyeste teknologi til at levere brugervenlige og effektive digitale løsninger.

Målgruppe

Målgruppen er alle deltagere ved Kortdage 2023, der interesserer sig for nye tendenser i Geodatabranchen, eller ønsker at høre mere om den udvikling, der sker hos guldudstillerne, forud for et besøg i udstillingen.

Yderligere uddybning af abstract