GIS, opmåling og ortofotos – mød Hexagon ved Kortdage 2023

Session

Guldæg

Abstract

Bliv opdateret på de seneste nyheder i Hexagons GIS-løsning, der bl.a. er platform for vores LER2- og DANVA-løsninger. Få også en kort introduktion til Hexagons beredskabsløsning, der hjælper politi, brandtjenester og ambulancer med disponering samt koordinering og håndtering af større begivenheder.

Bruger du mobile GIS-apps i marken og ønsker bedre nøjagtighed på dine registreringer, end hvad din smartphone kan levere? Med Leica FLX100+ GNSS-antenne får du mulighed for at registrere objekter med høj RTK GNSS-nøjagtighed. Har man ikke selv en app, så prøv den nye Leica Zeno Mobile One App.

 Danmarks Digitale Ortofoto (DDO©) er Hexagons landsdækkende flyfoto-dokumentation af hele perioden 1995 - 2022. Hvert andet år producerer vi et datasæt i høj æstetisk kvalitet, som kan streames direkte fra vores cloud til dit GIS-system. Kom og se og prøv på vores stand.

Målgruppe

Målgruppen er alle deltagere ved Kortdage 2023, der interesserer sig for nye tendenser i Geodatabranchen, eller ønsker at høre mere om den udvikling, der sker hos guldudstillerne, forud for et besøg i udstillingen.

Yderligere uddybning af abstract