Dataoverblik på fem minutter – ja, det er muligt

Session

Guldæg

Abstract

I alt for mange forsyningsvirksomheder kæmpes der hver dag for at skabe overblik over kerneinformationer som datakvalitet, ledningsnettets risiko- og aldersprofil og ikke mindst data til brug for benchmarking. Alt imens buldrer hverdagen afsted, og beslutninger skal træffes - hellere i går end i morgen. Konsekvensen er beslutninger, der er truffet i blinde eller på mangelfuldt datagrundlag. Og resultatet…? Ja, det giver sig selv.

Vi giver med vores nye Forsyningscockpit magten tilbage til forsyningerne, så I - med det fulde overblik og en sikker hånd på styrepinden - kan guide ledelse og organisation igennem hverdagens mest afgørende beslutninger. Med Forsyningscockpittet er det slut med at flyve med bind for øjnene!

Hør mere om dét og flere andre af vores spændende nyheder til forsyningsvirksomheder i dette oplæg, eller mød os på standen, hvor du også kan få en demo.

Målgruppe

Målgruppen er alle deltagere ved Kortdage 2023, der interesserer sig for nye tendenser i Geodatabranchen, eller ønsker at høre mere om den udvikling, der sker hos guldudstillerne, forud for et besøg i udstillingen.

Yderligere uddybning af abstract

Dataoverblik på fem minutter – ja, det er muligt
LIFA A/S